HASOn uudiskohteissa vapaita asuntoja

Päivitys 22.12. -Pohjois-Pasilan kämpät on varattu.

*****************************************

Pohjois-Pasilassa on HASO Veturissa 4 asuntoa vapaana INFO

Pohjois-Pasilassa on HASO Postimies 69 neliöinen vapaana INFO

Fallkullassa eli Tapanilan aseman vieressä on HASO Smoltinkujassa useita 4h asuntoja vapaana INFO

Advertisement

2 kommenttia artikkeliin ”HASOn uudiskohteissa vapaita asuntoja

 1. Honkasuo
  Olen jo muutaman vuoden odottanut tietoa/hakua Malminkartanon Honkasuolle aiotusta Hason kohteesta Perhosniitty, Perhosenkaari 29. Ilahduin ehkä vuosi sitten, kun löysin tiedon rakentamisenvaloittamisesta 10/2022. Honkasuon kohteen alueen maahommat ovat jo vuosia sitten olleet valmiina. Kupungilla oli aikoinaan kiire tuhota ulkoilualue nopsaa alta pois uuden kaupunginosan alta. Hitaasti tuo Honkasuo kuintenkin rakentuu.
  Eletään jo vuotta 2023 eikä missään ole mitään merkkiä tulevasta kohteesta puhumattalaan hausta. Kaupungilta ei saa vastausta tilanteesta. Löytyisikö täältä jotain tietoa?

  Tykkää

  • Kaupungin rakentaminen on tässä vaiheessa pahasti jäissä johtuen mm. kustannusten noususta sekä varmaan osittain myös poliittisen ilmapiirin muutoksesta. On nimittäin esitetty, että ARA-asuntoja on rakennettu viimevuosia ihan liikaa tai ainakin riittävästi joten poliittisella puolella ei nyt taida olla ihan ensimmäisenä asialistalla uusien ASO/ARA-kohteiden rakentaminen varsinkaan kun kustannusten nousu vaikeuttaa budjettien suunnittelua. ARA asettaa rakentamisen kustannuksille kustannuskaton ja voi olla jo vaikeaa löytää rakentajaa kohteille koska kustannukset ylittää ARAn rajat. Eli jos asiaa kysyy Kaupungilta eikä saa vastausta niin olettaisin, että syy on siinä ettei ne siellä ”rakennusvirastossakaan” tiedä milloin kohteiden rakentaminen alkaa. Julkisuudessa esitetyt arviot rakenmisien alkamisista ovat puhtaasti teknisiä eli niissä lähinnä arvioidaan sitä milloin alue/tontti olisi rakentamisvalmis eikä niissä huomioida eikä oikein pystykkään huomioimaan muutoksia taloudellisessa tilanteessa. Tämä edellä kerrottu on puhtaasti ajatuksia omasta päästä eikä minulla ole mitään sisäpiiritietoa kaupungin suunnitelmista.

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s