HASO Atlantinkaari

Asuntoja: 177

Rakentaminen alkaa:  2019-20? (urakkatarjouspyynnön mukaan rakentaminen voisi alkaa 9/2020)

Valmis:  2021-22 ?

Hakuaika: ?

Hankeselostus: ?

Infosivu: ?

Video:

Asemakaavainfoa: pdf.doc

Samaan kortteliin ATT rakentaa stadin vuokrakämppiä ja Hitas-asuntoja.

Atlantinkaaren kortteli on suhteellisen hyvällä paikalla sillä sen pitkät sivut ovat avoimempia kuin esim. KapHornin talot. Lännessä on Hyväntoivonpuisto ja idässä liikuntapuisto, jonka takana satama.

Kortteli on meren rannalla sillä yksi sen nurkista on Valtamerilaiturin altaan reunalla ja ainakin joistain asunnoista on ”merinäköala”. Ja siihen satama-altaan nurkkaan juuri Atlantinkaaren eteläisen nurkan edustalle on kaavailujen mukaan tulossa uimaranta.

Ja niistä korkeimmista taloista saattaa tulla jopa 14-kerroksisia. Huonona puolena voisi ehkä pitää sitä, että metrolle tulee matkaa lähemmäs 1,5km.

**************************************

päivitys 6.5.2019 -loppuvuodesta 2019 alkanee rakentaminen, ehkä. Naapuritonttia paalutetaan.

**************************************

päivitys 23.10.2018 – Kohteesta ei ole julkisuudessa ihmeemmin tietoa. Ainoa rakentamisaikataulu, joka löytyy kertoo rakentamisen alkavan loppuvuonna 2019 ja rakennusaika noin 2v.

Samaan kortteliin tulevan parkkihallin perustusten valu alkoi loppukesällä 2018 ja parkkihallin jälkeen pitäisi alkaa HEKAn vuokra-asuntojen rakennus ja tämän jälkeen sitten olisi vuorossa HASO. Eli loppuvuosi 2019 saattaa olla hyvinkin kohteen rakentamisen alkamisajankohta.

**************************************

 

Mainokset