Pohjois-Pasila

Pohjois-Pasilaan eli nykyiseltä nimeltään Postipuisto eli entiseleen Maaliikennekeskuksen kortteliin rakennetaan asuintaloja koko kenttä täyteen.

Kesällä 2019 tontilla alkoi kaivinkoneet pörrätä ja kalliota räjäytettiin. Varsinaiset talojen rakennustyöt alkanevat vuoden 2020 puolella ja ensimmäiset talot saattasivat olla muuttokunnossa joskus 2021. Alueen rakentaminen kestää useita vuosia eli tuskin vielä 2030 kaikki rakennukset ovat valmiina, mutta tämä on vain kirjoittajan arvio.

Tällä hetkellä sinne on tulossa ainakin 3 kohdetta HASOlta
HASO Postimies
HASO Veturi
HASO Posteljooni

Ja TA-Yhtiöltä 4 kohdetta sekä Setlementtiasunnoilta 1kpl

Alueen rakennussuunnitelmat ja alustavat rakennusaikasuunnitelmat, pdf.docussa oleviin päivämääriin tulee suhtautua siten, että ne eivät ole rakennusten rakennustöiden alkamisajankohtia vaan lähinnä tonttien rakentamisen aloituskuukausi ja nekin ovat puhtaasti etukäteisarvioita ja lopulliset aikataulut riippuvat rakentajien ja rakennuttajien omista aikatauluista.

KARTTA PDF.DOC

———————————————————

 

HASO Postimies, Lavakatu 7
Asuntoja: 81 (62m2 asuntojen keskipinta-ala)
Rakentaminen alkaa: ehkä 2020
Valmis: ehkä 2021-22
Hakuaika: ?
Hankeselostus:
Facta-asiakirja: PDF.DOC-–Pääpiirustuskooste: PDF.DOC
Infosivu: ?


HASO Postiljooni,
Asuntoja:
Rakentaminen alkaa: ehkä 2020
Valmis:
Hakuaika: ?
Hankeselostus:
Facta-asiakirja: Pääpiirustuskooste:
Infosivu: ?


HASO Veturi,
Asuntoja:
Rakentaminen alkaa: ehkä 2020
Valmis:
Hakuaika: ?
Hankeselostus:
Facta-asiakirja:   Pääpiirustuskooste:
Infosivu: ?

 

päivitys: 19.9.2019 -Rakennuksia ei ole alueella alettu rakentamaan, mutta kunnallisteknistä rakentamista tontilla on ja kalliota räjäytettän.

päivitys: 19.7.2019 -Rakennuksia ei ole alueella alettu rakentamaan, mutta kunnallisteknistä rakentamista aukealla on nähtävissä.