TA-Yhtiöt / Topaasi, Viikinmäki

PÄIVITYS 28.3.2018

Reisille meni tämä kohde. Ei toteudukkaan asumisoikeustaloina vaikka rakennuslupakin oli jo myönnettynä. TA palasi vanhaan suunnitelmaan eli kallion päälle rakennetaan omistustaloja.

 

 

TA-Yhtiöt rakentaneen asumisoikeustaloja Viikinmäkeen, Ristiretkeläistenkatu 11 . Taloja tulisi suhteellisen hienolle paikalle Viikinmäen kallioille Vantaanjoen varrelle. Joen toisella puolella on Pikkukosken uimaranta. Rakentamisen piti alkaa jo vuonna 2016 jolloin rakennuslupakin haettiin.

Kohteessa on 10 eri rakennusta joissa jerrostaloja, paritaloja että rivareita.

Alunperin kohde piti toteuttaa omistusasuntoina. Tontti on yleisestä asumisoikeuskäytännöstä poiketen yhtiön oma eikä kaupungin vuokratontti mikä saattaa vaikuttaa kohteen hinnoitteluun.

Ristiretkeläisenkadun toisella puolella on numerossa 20 myös TA-yhtiöiden tontti jolle on haettu rakennuslua samaan aikaan, mutta kohdetta ei näy TA:n kyltissä siellä tontilla.

Asuntoja: 54

Rakentaminen alkaa: ?

Valmis: ?

Hakuaika: ?

Hankeselostus: ?

Infosivu: ?

Esite: ?

Video: Youtube

Muutamia kuvia:

 

 

 

 

Creative Commons -lisenssi

Paikkatietoaineisto, jonka tekijä on Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristö toimialan kaupunkimittauspalvelu, on lisensoitu Creative Commons Nimeä 4.0 Kansainvälinen -lisenssillä (14.1.2015).

Advertisement