parit pikku-uutiset

HASO vaihtaa isännöintiä.

1.1.2023 HASOn isännäintipalvelut tuottaa Retta Sevices kun ne aikaisemmin tuotti Kiinteistö-Tahkola.

ATT on siirtänyt HASO Saariseläntien arvioitua hakuaikaa parilla kuukaudella ja se on nyt 10-12/2022.

Tässä yhteydessä on syytä muistaa että vaikka tuossa sanotaan että se on ”arvioitu ”hakuaika niin se kannattaa mieltää ennemminkin että se on ”aika joka alustavissa suunnitelmissa voisi olla aikaisin mahdollinen hakuajankohta”. Niin paljon erilaisia muuttujia on matkassa aika siitä saadanko ylipäätänsä rakentajilta tarjousta rakennusurakasta ja onko tontti rakennusvalmiina kyseisenä ajankohtana. Yleensä näitä arvioituja ajankohtia siirretään ja yleensä aina myöhemmäksi.

HASO Gunillanpuiston arvioitu hakuajankohta on edelleen 8-10/2022, mutta kun tontilla ei vielä ole merkkiäkään rakentamisesta saati puiden kaadosta tai kallion räjäytyksistä niin tuskin kohde tulee hakuun ennen marraskuuta. Siinä tien toisella puolella on HEKAn tontilla kallion räjäytykset meneillään ja voihan olla, että kun se tontti on valmis niin sama porukka siirtyy tien toiselle puolle HASOn tontille maanrakennustöihin.

Asumisoikeusindeksi jatkaa nousuaan.

Tammikuussa pisteluku oli 178,4 ja heinäkuussa se oli jo 187,1.

Esim. HASO Koskelantien asomaksu oli vuoden alussa, kun kyseisen uudiskohteen asomaksut maksettiin, 35082e ja nyt HASOn laskurin mukaan 36854 eli nousua noin 5prosenttia puolessa vuodessa.

Advertisement

Yksi kommentti artikkeliin ”parit pikku-uutiset

  1. Mitä ATT:n Gunillantien hankkeisiin tulee niin tuo tien pohjoispuolen Hekan hanke on kilpailutettu erikseen ja sille on tosiaan löytynyt urakoitsija ja työt ovat sillä puolella jo käynnistyneetkin. Sen sijaan tien eteläpuoliselle Haso Gunillanpuiston ja Heka Svanströmikuja 5 ER:n yhteishankkeelle ei ole ilmeisesti vielä tiedossa urakoitsijaa.

    https://www.rakennusfakta.fi/heka-laajasalo-gunillantie-3-laajasalo-tontti/project.html – HEKA LAAJASALO GUNILLANTIE 3 LAAJASALO TONTTI 49077/3 – …Rakentaminen alkoi 2022-08-01 … rakennusurakoitsijana toimi EKE-Rakennus Oy…

    https://rakennushankkeet.rpt.fi/suunnitellut/asuntohankkeet/kaikki/kaikki/uusimaa/helsinki – …Kerrostalot Haso Gunillanpuisto ja Heka Laajasalo Svanströminkuja 5 ER Helsinkiin…

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s