Meinasin vähän jo innostua

Päivitys 4.6.2021 -HASO:lta tuli vahvistus että numerolla 180000 on kolmantena jonossa HASO:n Arabianrannan vapautuvaan 32m2 yksiöön. Toki tuo on pieni asunto, mutta olen ollut siinä käsityksessä, että Arabianranta on kuitenkin kohtuullisen suosittu kohde ja kun ottaa huomioon ettei numerolle 110000 ole tullut yhtäkään tarjousta HASO:n kantakaupungin kohteista. En muista oliko tuossa 110000 numeron hakemuksessa rajattu pienet asunnot pois.

No tätä asuntoa on tarjottu myös numerolle 11000 ja toiselle joka on alhaisempi kuin 180000.

****************************

Meinasin vähän jo innostua kun postissa tippu tarjouskirje HASO:lta Arabianrannan asunnosta jonotusnumerolle 180000. Eipä ole kantakaupungista vielä tähän saakka saanut asuntoa HASO:lta noin isolla numerolla ja tarjouksessa kerrottiin, että olisin hakijoista sijalla 3.

Mutta kun kaikki ei aina mene kuin Kulosaaressa niin en tuota tarjousta pureksimatta niele eli veikkaampa, että HASO:lla on ATK vaan vähän sekasin.

En ainakaan vielä tänään irtisano nykyistä asuntoa.

Yksi kommentti artikkeliin ”Meinasin vähän jo innostua

  1. Hei, minäkin sain ensimmäisen Haso-tarjoukseni Arabianrantaan 7.5.2021. Numerolla 129 xxx sijalla 94 yksiö 39m TOUKOLANKUJA 2a A 21. Hakemuksessa koko Arabianranta. En hakenut, täytyy katsoa Atlantinkaari ensin.

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s