HASO Kettutie Herttoniemi, haku alkaa 27.4.

Päivitys 16.5.2021 – Muutama kuva uudiskohteista:

HASO Vanhamylly Myllypurossa, Yläkiventien täydennysrakentamiskohde. Kohteen haku on alustavasti 8/2021 ja nyt tontilla on alkanut tapahtumaan ja puita on kaadettu.

HASO Pippurimylly Myllypurossa, Yläkiventien täydennysrakentamiskohde. Tontilla on jo ensimmäisen kerroksen seinää pystyssä.

HASO Yäkivenrinne 2 Myllypurossa, Yläkiventien täydennysrakentamiskohde. Tontilla ei vielä näy merkkejä rakentamisesta, mutta hakuaika on alustavasti 5-6/2021(hakuaikaa muutettiin hitusen ja se on nyt 6/2021 8/2021) joten kiirettä saa pitää jos meinaavat aloittaa rakentamisen ennen hakuajan alkamista, tosin HASO Kettutien hakukin on jo tehty vaikka tontilla vasta paalutetaan.

HASO Kettutie Herttoniemi. Kohteen haku on jo suoritettu vaikka tonttia vasta paalutetaan eli aika aikaisin on nykyään HASOn kohteiden haku (Kettutien pitäisi olla valmis 3/3023)

Koirasaarentielle Laajasaloon on tulossa muutaman vuoden päästä täydennysrakentamiskohde. Tämä ei tule Kruunuvuorenrantaan vaan kilometrin päähän sieltä Köökarinkujan ja Koirasaarentien välimaastoon.

Jätkäsaaressa ei HASO Jamaikassa, HASO Samoansaaressa eikä HASO Atlantikaaressa ole muutoksia rakentamisessa sitten viime näkemän, mutta Atlantinsilta on avattu ja sieltä avautuu näkymä Atlantinkaaren työmaalle.

********************************************

Päivitys 25.4.2021 – HASOn tulevien kohteiden uusmyyntivastikkeita, joista saanee likimittaisen kuvan vuokrien hintatasosta:

HASO Pippurimylly 30 asuntoa 10,99 e/m2/kk

HASO Koskelantie 128asuntoa 11,1e/m2/kk

HASO Atlantinkaari 170 asuntoa 11,5e/m2/kk

HASO Naurusaari sai uuden nimen. Jätkäsaareen rakennetaan 61 asuntoa sisältävä HASO Samoansaari joka suunnitteluvaiheessa oli nimeltään HASO Naurusaari. Kohde on vuoden 2022 rakennettavien kohteiden listalla.

**********************************************

Kohteen haku alkaa 27.4. ja päättyy 11.5.2021 klo12:00

(Helsingin asuntotuotannon sivuilla on joku päivitys meneillään eikä ne just nyt ole saatavilla.)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s