HASO Sammaltori 79m2 asunto haettavissa.

Päivitetty 18.10.2020 -Pieni tilannetiedote asumisoikeuslain uudistamisesta.

Ei ole edennyt, lakiesitystä ei ole vielä annettu eduskunnalle. 16.10 eli viime perjantaina oli syysistuntokauden kiireellisten lakiesitysten viimeinen antopäivä eikä uutta esitystä asumisoikeuslaita ollut perjantaihin mennessä annettu.

Lakiesityksen valiokuntakäsittelyssä vierähtää helposti se 2kk tapauksissa jossa lakiesityksen sisältö ei ole kaikkien yksiselitteisesti hyväksyttävissä ja asumisoikeuslain uudistus ei sitä ole. Esim. SASO on tehnyt tutkintapyynnön oikeusasiamiehelle, joka on saattanut pelästyttää valtioneuvoston niin ettei se ole antanut lakiesitystä eduskunnalle syyskuussa kuten se oli suunnitellut. Ja valiokuntakäsittelyssä on mukana myös oppositio, joten silläkin saattaa olla vastassa poliittinen kampittelu eli en usko, että lakia saadaan vahvistetuksi suunnitellussa aikataulussa.

Ehkä ensi keväänä sitten kun poliitikot ovat palanneet joululomiltaan.

*********************************

Tämä meni nopeasti, tais olla pelkän viikonlopun haettavissa.

Seniorikohde Tapanilan aseman vieressä valmistuu keväällä 2022 ja nyt siellä on haettavissa 79 neliön asunto.

INFOSIVU

HAKULOMAKE

Yleensä nämä haut eivät ole auki montaa päivää eli laita haku sisään heti jos haluat täältä asunnon.

********************************

Pieni kuvakierros idässä:

HASO Kettutie, Herttoniemi. Rakentamisen aloituksesta ei ole mitään merkkejä enkä ottanut siitä kuvaa.

HASO Vanhamylly, seniorikohde Myllypurossa. Täälläkään ei ole rakentamisesta merkkejä, joten alkaa näyttää pikkuhiljaa siltä ettei tähän kohteeseen ole haku vielä joulukuussa kuten on ennakoitu.

HASO Pippurimylly, Yläkiventiellä Myllypurossa. Ei vielä merkkejä rakentamisesta, mutta Yläkiventiellä on remontti menossa ja liittynee varmaankin juuri Yläkiventielle rakennettaviin täyterakentamiskohteisiin, joita tulee Yläkiventielle useita.

HASO Soraharjuntie, Kontula. Ei merkkejä rakentamisesta, tämä ”ikuisuuskohde” piti rakentaa jo muutama vuosi sitten samaan rivistöön HEKAn vuokratalojen kanssa, mutta suunnitelmia muutettiin ja joskohan sitä jo kohtpuolin alettaisiin pystyttämään.

HASO Ystävyydenpuisto, Itäkeskus. Perustuksia valetaan ja talojen sijainti tontilla alkaa hahmottumaan. ei varmaan mene enää kauan kun seiniä aletaan jo pystyttelemään. Kohteen haku pitäisi olla vuodenvaihteen tienoilla.

Asuntosäätiö Sompasaari. Perustuksia valetaan tai ainakin betonia valuteltiin tontilla. Kohde pitäisi valmistua keväällä 2020 ja sen hakuaika ilmoitetaan tässä kuussa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s