Jamaikan haku alkaa 19. päivä

Päivitetty 15.10.2020

HASO Jamaikan haku alkaa ens maanantaina eli 19.10.

INFOSIVU

Talon pitäisi olla valmis huhtikuussa 2022.

Ratikat kulkevat tulevaisuudessa hyvinkin läheltä HASOa. Kuvassa on Atlantinkadun sporakiskot joita pitkin kulkevat edestakaisin ainakin 8 ja 9 satamaterminaalin nurkille ja sieltä sitten takaisin. Ja toisesta suunnasta tulee 7, jonka päättäri tulee oleen jossain tuossa ihan Jamaikan nurkilla.
Jamaikan eteläpäädyn näkymä. tämä aukio tulee täyteen rakennuksia joiden rakentaminen alkaa enimmäkseen vuoden 2021 aikana. Tuohon kuvan etualalle tulee HEKAn vuokratalo, Hitas sekä vasemmalle pysäköintirakennus. HASO Naurusaari rakentuu jotakuinkin kuvan keskelle. Tuohon oikealle aletaan rakentamaan taloja vuonna 2023 ja tuonne kauemmas oikealle joskus vuonna 2024 eli jonkin aikaa saa Jamaikalaiset nauttia avarista näköaloista tuonne merelle päin.
Jamaikan pitkän sivun näkymät Lauttasaareen. tuohon etualalle aletaan rakentaa taloja joskus vuonna 2023 samoin kuin tuonne oikealle. Jonkin aikaa voivat pitkänsivun Jamaikalaiset nauttia aika messevistä merinäköaloista, edellyttäen että nuo 8-kerrokseen yltävät sorakasat tasataan ennen sitä
B 38:n parveke se siinä josta on ainakin hetken aikaa muuton jälkeen vielä mahdollisuus nähdä meri.
Nuo sorakasat lienevät jonkinsortin ongelma Jamaikan asukkaille ellei niitä aleta tasaamaan ja vähän äkkiä. Ensinnäkin ne peittävät totaalisesti näkymät etelään ja varsinkin kun kasoja aletaan tasaamaan niin pöly ja meteli on aikaslailla kova. Jätkäsaaressa asuneena voin kertoa, että siellä tulee aika paljon ja aika usein ja ilmassa vellovan pölyn määrä on tuskaa piilolinssien käyttäjille. Siispä jos saat asunnon Jamaikasta niin aloita välittömästi kaupungin spämmääminen tuon soravuoren poistamiseksi mitä pikimmin niin että se poistuu siitä Jamaikan rakentamisen aikana eikä vasta sitten kun asukkaat muuttavat taloon.
Jamaikan sisäpihaa. A kolmosen parveke tuossa vasemalla

******************************************

HASO Atlantinkaari rakentuu tai ainakin kuoppaa on kaivettu vähän lisää viimeviikosta. Ja HASO Livorno on edelleen Livornonkadulla ja sinne muuttavat saavat asua aika kaupunkimaisissa oloissa kun naapuritalot on verrattain lähellä.

****************************************

Sammaltorin kämpät meni jo

HASO Sammaltorin seniorikohteessa on 2kpl 35m2 asuntoa haettavissa.

Nämä eivät välttämättä ole kovin kauaa haettavissa eli heti haku jos tuolta mielii asunnon saada.

INFOSIVU

HAKULOMAKE

***********************************

Asumisoikeuslain uudistus ei näytä etenevän suunnitellussa aikataulussa. Lakiesitys oli Valtioneuvoston kalenterissa merkitty annettavaksi eduskunnalle syyskuussa, mutta syyskuu meni jo.

Jos laki aiotaan saada aikaiseksi vuodenvaihteessa niin kiirettä pitää. Niin kiirettä etten usko, että laki olisi valmiina vuoden 2021 alussa koska valiokuntakäsittely kuitenkin vie oman aikansa. Ja kun poliitikot lähtevät ennen joulua lomille ja palaavat sitten joskus helmikuussa takaisin työmaalleen niin saas nähdä milloin se lakiuudistus on totta.

***********************************

HASO Koskelantien hakuaika on uusimman arvion mukaan 1-2/2021

***********************************

HASO Svanströminkujalla Laajasalossa on kohta valmistuvassa kohteessa 34,5 neliöinen asunto vapaana.

Ja vanhan tavan mukaan tämäkin on haettavissa varmaankin vaan muutaman päivän eli kiirettä pitää jos haluaa sieltä kämpän.

INFOSIVU

HAKULOMAKE

Muuttamaan päässee tämän vuoden lopulla.

**********************************

HASO Jamaikan hakuaika on 19.10.- 2.11.2020

Asuntojen hintatiedot ja muu info ATT

**********************************

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s