Vienanpuistossa on 4 asuntoa vapaana

päivitys 28.3.2018

Oli näppäilyvirhe tuo TA:n asokohde Sompasaaressa, nyt sinne sivuille on muutettu tieto eli vuokrakohde siitä tulee niin kuin pitikin.

Sompasaareen TA:n asumisoikeuskohde, ehkä.

TA-yhtiön sivuilla on maininta, että Sompasaareen olisi suunnitteilla asumisoikeuskohde Flöitti Dianan kuja 4:ään. Tontti on kaikissa kartoissa merkitty vuokra-asuntokohteelle, mutta ehkä suunnitelmat ovat muuttuneet.

Suomiason Capellassa jo kuudennen kerroksen seinät pystyssä.

******************************************

4 Asuntoa vapaana

Vajaa kuukausi sitten Mellunkylässä, Kontulan ja Myllypuron välissä, valmistuneessa Vienanpuistossa on 4 asuntoa vielä vapaana 29, 31, 68 ja 104 neliöiset.

AT:n sivuilta lisää INFOA

******************************************

Lakiuudistuksia

Uutta asumisoikeuslakia ei vaan tunnuta saavan valmiiksi, syynä lienee hallitusryhmien erimielisyys lain sisällöstä. Ainakin Siniset uhkaa kaataa lain jos siihen ei tehdä muutoksia aiotusta, koska uudessa laissa olisi kohtia, jotka heikentäisivät aso-asukkaan asumisturvaa.

Sen sijaan uusi korkotukilaki on annettu eduskunnalle ja on nyt valiokuntakäsittelyssä. Valiokunnan tarkoitus olisi saada lausunto aikaiseksi 24.4.2018 mennessä.

Asumisoikeusasukkaat RY pitää uutta ”ARA-lakia” huonona, koska se mm. mahdollistaa asumisoikeusasuntojen muuttamisen vuokra-asunnoiksi tietyin ehdoin. Siniset eivät ole tuoneet julki mielipidettään tästä laista, mutta jos sama periaate pätee tämän lain kohdalla kuin tuon kaavaillun asumisoikeuslain niin he yrittävät kaataa myös tämän lain eduskunnassa. Tai sitten heillä on vaan muita kiireitä etteivät Sampo Terhon johdolla ole kerrenneet antamaan lausuntoa aiheesta.

*********************************************

Uudiskohteet etenee

HASO Kuusikkotie,  Maunula. Puita on kaadettu eli rakentaminen päässee pikkuhiljaa käyntiin.

HASO Fortuna, Sompasaari. Perustukset on vihdoin ja viimein saatu valettua myös HASOn kohteessa kun ne Hitaksessa ja HEKAn kohteessa on valettu jo aikapäivi sitten ja HEKAn kohteen yhdessä nurkassa on jo kuudennen kerroksen seiniä pystyssä.

Asumisoikeusyhdistys Suomenomakoti Kalasatamassa. Matalampi siipi on jo harjakorkeudessa ja korkeammassa siivessä on jo viidennen kerroksen seiniä pystytelty. Kohteen vuokrien ja aso-maksujen hintoja on päivitetty ja myös pari asuntoa lisätty alkuperäisestä suunnitelmasta, uudet infot TUOLTA

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s